tisdag 6 februari 2007

Uppställda konstverk

Uppsala:

En post-it lapp med texten "afrodisiak: vitkål, krossade tomater, dom där ögonen" sattes upp i trakterna av Ihre-salen, Engelska parken. En decimeter frystejp med texten "23,7kg" sattes upp i hus 2, Engelska parken. En post-it lapp med texten "ta den röda" sattes upp i ett omklädningsrum på H&M. En lapp med texten "Peter!! Kan du köpa en burk fiskbullar åt mig?" sattes upp på en anslagstavla i ekonomikum.

En lyckad dag för INGO med bra räder.

INGO söker ständigt nya kulturarbetare varför du gärna får skriva en kommentar nedan med en idé för projektet så ansluts du till INGO. Det finns inga krav på konstnärlig talang eller stealthskills. Det enda som krävs är ett par uns kreativitet. Det krävs inte heller en kontinuerlig dedikation till projektet. Även om du bara genomför ett konstverk så får du möjlighet till att skriva om det på denna blogg.

Den uppmärksamme ser att INGO har bytt adress till projektingo.blogspot.com från ingokonst.blogspot.com. INGO har ansett att det tidigare fokuset på INGO som konstprojekt kan misstolkas. INGO är dock samma projekt som tidigare.

Inga kommentarer: